Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over mijn RunForKiKaNewYork. Wil je reageren op het nieuws gebruik dan de Leave a Reply onder aan deze pagina.

20141214

Wereldlichtjesdag.

Vandaag was het wereldlichtjesdag en heb ik kaarsjes gebrand voor alle overleden kinderen, maar speciaal natuurlijk voor Anne die ik alle dagen mis.IMG_20141214_190050-1
IMG_20141214_184436-1
IMG_20141214_184423-1

Mijn Run For KiKa New York 2014 is voorbij.
Mijn actiepagina op de RunForKiKaNewYork-site is ook al een tijd niet meer bereikbaar.
Mijn opbrengst van een jaar lang inzetten voor de stichting Kinderen kankervrij is dus ook bekend: €15.226,77 !!!
Opbrengst 15226-77 (Large)

Een waanzinnig bedrag waarvan ik in oktober 2013 toen ik mij aanmeldde niet heb durven dromen.
Ruim 36 eurocent voor iedere meter tussen de start van de marathon op Staten Island door de boroughs van Brooklyn Queens en de Bronx en de finish in Central Park op Manhattan.

Ik ben er van overtuigd dat het geld dat ik met dank aan al mijn sponsoren bij elkaar heb gebracht bij gaat dragen aan de strijd tegen kinderkanker.
Dat het geld er dank zij stichting Kinderen Kankervrij aan bijdraagt dat in de toekomst minder kinden overlijden aan kanker, minder ouders hun kind verliezen en minder brussen hun zus(je) of broer(tje) hoeven te missen.

Vandaag heb ik de opbrengst van de verkoop van huisvlijtartikelen en van de kerstmarkt bij Anja’s werk verdeeld over een aantal KiKa-runners van Run For KiKa New York 2015 en London 2015.
Want er is nooit genoeg geld voor de strijd tegen kinderkanker en de strijd is helaas nog lang niet gestreden.

Mijn RunForKiKaNewYork 2014 is ook een onvergetelijke belevenis geworden die ik de rest van mijn leven meedraag en waar ik met plezier op terug zal blijven kijken.
Mijn eerste marathon.
Mijn eerste marathon door een geweldige stad.
De Queensborough bridge: een brug waarvan ik de naam niet wist toen ik er op (onder?) rende maar waar geen eind aan scheen te komen.
De Queensborough bridge: een brug die ik nu overal op televisie en op plaatjes herken (bijvoorbeeld in de nieuwste Chanel no5 reclame (bij 2 min 36seconden).
QueensboroughBridge
Een finish heuvel op en “mijn”suporters op de VIP-tribune vlak voor de finish.
Betrokken KiKa-runners en betrokken organisatie-mensen.
En nog vele en vele mooie ervaringen/herinneringen meer.

Hierbij wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan mijn actie, waar onder al mijn 176 sponsoren, en iedereen voor zijn/haar bijgedrage(s) aan collectes / collectezuilen / emballagebonnen / rookworsten /huisvlijt enz. enz.
BEDANKT!!!

PS Wil je nog iets leuks voor jezelf of als (kerst)cadeautje voor familie of vrienden èn een goed doel steunen:
Ik heb nog huisvlijt: kersthangers, kerstballenkransen, (kerst)sterren, lantaarns, harten, vogelvoederhuisjes, theepotvogelhuisjes enz. enz. waarvan de opbrengst voor KiKa is ;-D

 

Voor nieuws uit 2014 November klik hier.

Terug naar Welkom.